хочу поділитись з вами своєю історією покупок в ювелірному магазині «ЗОЛОТИЙ ВІК» так, як вважаю, що безнаказаність, якщо не може бути наказана, то хоча б повинна бути відома якомога більшій кількості людей, а тим більше потенційним покупцям (не доведи Господи!) цього магазину. І так, на свій день народження в квітні 2016 року я мала необережність придбати золотий браслет в магазині «ЗОЛОТИЙ ВІК». Все було би нічого, якби через півроку я не побачила, що мій улюблений браслет почорнів з двох кінців, починаючи від застібки, десь на 1-1.5 см з кожного боку. Вже сам факт, що почорніло ЗОЛОТО, яке, як відомо з давніх давен, не має такої властивості, викликав в мене, м’яко кажучи, занепокоєння, але ніяких висновків робити я не стала, і, як зробив би кожен із вас – звернулась зі своєю проблемою в магазин, де і купляла даний виріб. Продавець-консультант уважно вислухав причину мого звернення і люб’язно запропонував віддати браслет в сервіс, щоб усунути почорніння. В результаті його зважили, поміряли довжину, зафіксували всі дані документально і відправили на завод. Перше, що справляє негативне враження про магазин «Золотий Вік» це те, що гарантійний ремонт у них триває цілий місяць, а не 14 днів, як це передбачає ЗУ «Про гарантійне обслуговування». Тому складається враження, що: а) вони наплювательськи ставляться до проблем своїх клієнтів; б) таких скарг, як у мене у них сотні, а то й тисячі, і виробник не встигає вчасно виконати усі замовлення. Вертаючись до моєї ситуації, хочу сказати, що браслет мені повернули через місяць, як нову копійку: почорніння усунули, відполірували, зняли при цьому 0,07 гр. золота (передбачено умовами проведення ремонту). Радості моїй не було меж, ніякого негативу на компанію-виробника у мене не було, заспокоїла себе тим, що ну різне буває і більше такого з браслетом не повториться, думала собі, що, по-перше, «ЮВЕЛІРНИЙ ВІК» це ж не просто магазин, це БРЕНД з великої букви, а по-друге, всі золоті прикраси, які я купувала собі і на подарунки рідним – усі куплені в цьому ж магазині, і так, як раніше з ними таких проблем, як почорніння, не було, я вірила цьому магазину. Але, як то кажуть в народі, недовго музика іграла – мій браслет знову почав чорніти в тому ж самому місці рівно через два місяці після місячного ремонту!!! Чесно вам скажу – я була просто в шоці і дуже неприємно здивована! На душі появилось таке відчуття….навіть не знаю, як його описати… знаєте це те саме відчуття, що тебе розвели, як лоха, як би грубо не звучали мої слова…Я відчувала себе обманутою за власні гроші, а заплатила я, може по мірках магазину це і копійки, але для пересічного українця це не мала сума – 3 625,99 грн., а тим більше, що це ж був подарунок собі на день народження – від цього ставало в два рази обідніше. Само собою, що довго не думаючи, я зі сльозами на очах знову побігла в магазин. Щоб довго все не описувати, скажу що браслет я знову віддала на завод, але цього разу вже на обмін,а не ремонт (думаю, так зробила би кожна розумна людина, бо де гарантія, що його почистять, знову знімуть 0,07гр. золота, а браслет знову не почорніє. Тим більше, як проконсультували мене у Службі з захисту прав споживачів, у мого браслета були серйозні недоліки, раз проблема повторилась, і не з яким-небудь металом, а з золотом 585 проби). Відповідь виробника на моє прохання обміняти браслет мене просто шокувала – я писала жалобу на те, що браслет почорнів вдруге – міняйте його, а мені відповіли, цитую: «Пошкодження ланкових сполук браслета спричинено порушенням умов експлуатаціі, а саме заподіянням механічних пошкоджень шляхом деформації та розтягування виробу:браслет потягнутий на 0,5см, ланки полопані…» Люди, а де ЛОГІКА і хоть якийсь здоровий глузд в даній відповіді??? по-перше,усі хто здавав свої ювелірні вироби в ремонт, знають, що перед тим, як їх прийняти, ювелірні вироби важать, перевіряють пробу, і міряють довжину (якщо це браслет чи ланцюжок), щоб в документах про прийняття зафіксувати їх розмір. А по-друге, мене не турбувало, що, припустимо, що він справді став довший з моєї вини, а те, що браслет чорніє. В моєму випадку такі вимірювання були зроблені двічі.Тому, виходячи з даної відповіді виробника, напрошується висновок, що браслет прийняли без яких-небудь дефектів, окрім почорніння (у документі про другий прийом продавець магазину після всіх вимірювань своєю рукою зафіксував, що механічних пошкоджень не виявлено), а віддали мені його вже потягнутим!!! Після усього розказаного Вам в магазин була направлена претензія для виробника із вимогою повернути мені кошти, потрачені на покупку браслета, але вона була знову відхилена (що мене вже навіть не здивувало, в порядності цієї компанії я остаточно розчарувалась).Щоб ви розуміли у відповідь на претензію було написано, цитую: «Пошкодження ланкових сполук браслета спричинено порушенням умов експлуатаціі, а саме заподіянням механічних пошкоджень шляхом деформації та розтягування виробу:браслет потягнутий на 0,5см, ланки полопані…» Після цього стало зрозуміло, що від виробника «ЮВЕЛІРНИЙ ВІК» порядності і турботи про власних клієнтів, а тим паче про свою репутацію, чекати не слід. Вони, як і більшість продавців, думають лише про те, як би заробити на Вас гроші вже і зараз, а те, що вони продають за такі гроші і що буде дальше у вас з цим товаром – їм абсолютно все одно.Тепер мені не дивно, чому в «ЗОЛОТОМУ ВІЦІ» постійно такі великі знижки і розпродажі, адже їхній товар залишає бажати кращої якості!!!! Ось так, дорогі читачі цього посту, на свій день народження я купила собі не подарунок на руку, а купу проблем на свою голову. можливо це вбереже когось з ваших знайомих чи рідних від покупки неякісного товару і в подальшому суперечок із недобросовісним виробником!!! Жаль мені, що такі приємні і порядні люди, як колектив 95-го кварталу представляють такий «дешевий» бренд!!!
|